Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2019 08:52
Venter på TV-penge: Wolves låner £50m i Australien

Express & Star beretter, at Wolves har optaget et lån på £50m hos australske Macquarie Group. Dette sker for at dække de løbende omkostninger, inden klubben modtager TV-pengene for denne sæson.


Der er store penge i omløb i Premier League, og det skyldes i høj grad de svimlende summer, som klubberne hver sæson får ind i TV-penge.

Express & Star skriver, at Wolves med sin flotte syvendeplads i sidste sæson forventer at modtage hele £130m i TV-penge for denne sæson.

Problemet for klubben er dog, at disse penge udbetales i rater. Derfor har klubben nu taget et lån på £50m.

Dokumenter viser, at Wolves i sidste måned sikrede sig et £50m-lån hos den australske investeringsbank, Macquarie Group. Lånet, der har en rente på 4%, forventes dog at blive tilbagebetalt hurtigt.

Avisen beretter videre, at Wolves langt fra er de eneste, der har benyttet sig af samme metode for at få de økonomiske hjul til at løbe rundt inden TV-pengenes udbetaling. Everton, Leicester, Bournemouth, West Ham og Watford skal nemlig have gjort det samme siden sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED