AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:05:2020 21:12
Vent, hvad? Mbappé storroser Liverpool i kølvandet på transferrygter

PSG-stjernen Kylian Mbappé har netop udtalt sig forbløffende positivt omkring Jürgen Klopps Liverpool-mandskab.


Der findes ikke en klub på verdensplan, der ikke ville have fingrende i Mbappé, hvis de kunne, hvorfor Liverpool også bør ses som seriøse bejlere, når superstjernens kontrakt i Paris Saint-Germain udløber i 2022.

Jürgen Klopp har allerede tidligere forsøgt sig med lidt forarbejde på en kommende transfer ved at rose franskmanden offentligt, og nu får tyskeren og resten af Liverpool-holdet pludselig uventet svar den anden vej.

I et eksklusivt interview med avisen Mirror bliver Mbappé spurgt ind til, hvordan han ser Liverpool som klub, og her holdte offensiv-spilleren sig ikke tilbage med roser.

- De har fået det at vinde til at se vildt let ud, men sandheden er, at det slet ikke er sådan, udtaler Mbappé.

- Præstationer som deres, ses normalt ikke. At være så effektive, som de har været kan kun komme fra ekstremt hårdt arbejde og en glimrende manager. 

Klopp har også endnu tidligere forsøgt at charmere sig ind på Mbappé, hvor han helt tilbage i 2017 erfares af store engelske aviser som The Guardian og netop Mirror at have forsøgt at hente Mbappé i AS Monaco.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED