AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:05:2020 13:26
Vender 180 grader: Nu vil Shenhua gerne lade Ighalo forlænge

Sky Sports skriver, at Manchester United har haft et gennembrud i forhandlingerne med Shanghai Shenhua.


Piben har fået en anden lyd, for nu er Shanghai Shenhua beredte på at lade Odion Ighalo forblive i Manchester United frem til januar 2021. Det skriver Sky Sports denne torsdag eftermiddag.

Hidtil har den kinesiske klub ellers være afvisende overfor The Red Devils' forsøg på at forlænge med den 30-årige angriber, som de har travlt med at finde en ny aftale for.

Ighalos lejekontrakt udløber nemlig nu på mandag, hvormed Manchester United risikerede at måtte afslutte sæsonen med en angriber færre i truppen.

Det spøjse er dog, at Kinas indrejseregler, som er i værk på grund af coronakrisen, angiveligt skulle gøre det umuligt for Ighalo at vende tilbage til Kina før til oktober.

Det er måske også dæmret for Shanghai Shenhua, som nu altså skulle være åbne for at lade angriberen blive i Manchester.

Spørgsmålet er så, om klubberne kan blive enige om en ny lejesum - og om Manchester United overhovedet er interesseret i at beholde ham helt frem til januar.

Som udgangspunkt var der lagt op til, at klubben gerne ville have muligheden for at færdiggøre sæsonen med ham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED