Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2021 09:29
Ven af Eriksen og tidligere hjertepatient måtte udskiftes: Var mentalt påvirket

Ven af Christian Eriksen og tidligere offer for et hjerteanfald Daley Blind havde store udfordringer med at koncentrere sig om fodbold i går.


Holland vandt sent 3-2 i gårsdagens opgør imod Ukraine, der udspillede EM slutrundens hidtil største drama, men alligevel havde opgøret en aura af irrelevans sammenlignet med, hvad vi var vidne til i lørdags med Christian Eriksen.

En af de hollændere, der var allermest påvriket af situationen, var Ajax stopperen Daley Blind, der i et interview efter søndagens sejr udtalte, at han stærkt havde overvejet ikke at spille.

Blind stillede sig i sidste ende alligevel til rådighed, men efter godt en times spil, måtte den tidligere United-spiller alligevel lade sig udskifte, hvilket virkede til at have at gøre med Blinds sentimentale tilstand.

Årsagen til, at Blind var ekstra påvirket er først og fremmest, at han og Christian byggede et nært venskab, da duoen brød i gennem i Ajax i perioden 2010-2013, mens en personlig oplevelse for Blind gjorde hele siutationen mere ubehagelig.

Tilbage i sidste år var Blind nemlig selv offer for et hjerteanfald til træning, hvilket så ham ligge livløs i flere minutter, hvorfor situationen hev frem i nærliggende traumer.

Blind forklarede sin oplevelse af sin vens anfald efter søndagens opgør imod Ukraine:

- Det, der skete sidste aften, havde stor betydning for mig. Ikke kun fordi Christian er en meget tæt ven for mig, men også grundet det, jeg selv har oplevet.

- Jeg overvejde nøje, om jeg skulle lade vær at spille, jeg var nødt til at tage et stort mentalt skridt.

Sent i 2019 blev Blind diagnosticeret med betændelse i hjertemusklen, efter at have følt sig svimmel i et opgør imod Valencia.

Otte måneder senere kollapsede hollænderen i en træningskamp imod Hertha Berlin, men heldigvis slap Ajax spilleren nådigt fra den skræmmende oplevelse.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE