Velspillende Liverpool-offensiv nedlagde West Ham

Af Søren Nørgaard
04.11.2017 Kl. 19:21
Uden at spille sig ud vandt Liverpool 4-1 over kriseramte West Ham lørdag aften.

Kriseramte West Ham forsøgte at lægge et hårdt pres på Liverpool fra kampens begyndelse, og efter ti minutters spilletid førte det til en stor chance til Andre Ayew. Den ghanesiske offensivsspiller modtog bolden og fik afsluttet fra omkring straffesparkspletten. Desværre for ham og hjemmeholdet gik afslutningen tæt forbi mål.

Liverpool kom langsomt med i opgøret og efter tyve minutter gav det pote. Et hjørnespark til West Ham blev omsat til en kontra, hvor Sadio Mané modtog bolden på egen banehalvdel og løb afsted mod Joe Harts mål. På kanten af feltet lagde han den på tværs til Mohamed Salah, der sparkede gæsterne i front.

Få minutter senere gik det igen galt i West Hams forsvar. Et hjørnespark til Liverpool endte for fødderne af Joel Matip og forsvarsprofilen havde ikke de store problemer med at fordoble føringen. West Ham virkede opgivende og uden ideer frem mod pausen, hvor stillingen var 2-0 til Liverpool.

I et forsøg på at komme tilbage i kampen blev den tidligere Liverpool-angriber Andy Carroll sendt på banen fra anden halvlegs start. Indskiftningen betød, at West Ham begyndte at slå lange bolde og det gav pote. Andre Ayew slog bolden i feltet, og Manuel Lanzini tog flot bolden ned og sparkede den i mål.

Reduceringen gav hjemmeholdets tilhængere en tro på, at de kunne få point ud af opgøret, men bare minuttet senere scorede Liverpool til 3-1. Alex Oxlade-Chamberlain fik af to omgange sparket bolden ind bag Joe Hart.

De to hurtige mål åbnede kampen om, og få minutter senere burde Manuel Lanzini have sparket sit andet mål ind, men argentineren overplacerede sit skud. West Ham forsøgte at få endnu en reducering, men et kvarter før tid lukkede Mohamed Salah kampen med sit andet mål.

West Ham havde ikke noget modsvar, og derfor endte kampen 4-1 til Liverpool.