Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:10:2020 18:27
Velkommen til England: United-signing fik hård velkomst

Facundo Pellistri fik en hård velkomst i det engelske, da han spillede for U23-holdet.


Det kom som en overraskelse, da Manchester United hentede Facundo Pellistri på transfervinduets sidste dag.

Den 18-årige uruguyuaner blev hentet i Penarol og er blevet indlemmet i Premier League-truppen, og fredag spillede han sin første kamp i Manchester United-trøjen, da han spillede for U23-holdet mod Everton.

Facundo Pellistri fik den engelske stil at mærke med hårde tacklinger, og Neil Wood, der er træner for Manchester Uniteds U23-hold, ser det som en god erfaring for ham.

- Det var en 'Velkommen til England'-kamp, men det var godt for ham at få 90 minutter i benene og få smagen for engelsk fodbold. Jeg er sikker på, at han bygge på efter denne kamp, siger Neil Wood ifølge Daily Mirror.

- Facundo har gjort det rigtig godt siden sin ankomst. Han snakker ikke så meget engelsk, men han lærer. Han bygger på, og jeg er her for at hjælpe ham, lyder det fra Neil Wood.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED