Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:10:2021 15:22
Ved Origi-salg: Liverpool havde formentlig købt denne spiller

Fabrizio Romano beretter, at Liverpool havde en stor interesse i den zambianske angriber, Patson Daka.


Sommerens transfervindue blev et stille et af slagsen for Liverpools vedkommende.

Ibrahima Konaté blev Jürgen Klopps eneste store signing til førsteholdet.

Merseyside-klubben prioriterede i stedet at lave kontraktforlængelser med flere af holdets profiler - heriblandt Alisson, Virgil van Dijk og Fabinho.

De fik også solgt ud af de spillere, som ønskede mere spilletid og ikke indgik i Jürgen Klopps planer. Det gjaldt bl.a. Harry Wilson, Marko Grujic og Xherdan Shaqiri.

De var også klar til at sælge Divock Origi, men der var ikke den store interesse i den belgiske angriber.

Fabrizio Romano fortæller nu, at Liverpool havde gået efter Patson Daka, hvis de havde solgt Divock Origi tidligt i transfervinduet.

- Liverpool havde denne sommer en strategi om at sælge ud og måske købe nogle spillere. Hvis de havde solgt Shaqiri og Origi i juni, så havde de chancen for at købe Patson Daka, siger Fabrizio Romano i HereWeGo Podcast. 

- De afgav aldrig et bud på ham, men de var interesseret i angriberen fra Salzburg. Så kollapsede det, fordi timingen ved salget af Shaqiri, som blev solgt i august til Lyon, mens Origi blev i klubben.

Patson Daka endte i stedet hos Leicester, der betalte i omegnen af £25 millioner for den zambianske angriber.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE