Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:03:2021 08:20
Ved Neville noget, vi ikke gør? - Han varsler stor beslutning om manglende United-stjerne

Mens Ole Gunnar Solskjær nægter at fortælle, hvorfor David de Gea var fraværende til Crystal Palace-kampen, lægger Gary Neville op til, at en stor beslutning om spanieren er under opsejling.


Der har været mange fortalere for, at Dean Henderson skulle starte i målet foran David de Gea, men i denne Premier League-sæson har Ole Gunnar Solskjær valgte at bruge den spanske veteran. Bare ikke mod Crystal Palace onsdag, hvor De Gea slet ikke var en del af kamptruppen.

Fraværet skyldtes personlige årsager, forklarede Solskjær efterfølgende, hvor han ikke kunne sige, hvornår den spanske målmand vender tilbage:

- Han manglede af personlige årsager. Det er noget privat, og det vil tage den tid, det tager, udtalte nordmanden til MUTV:

Men måske er det nu, han og Manchester United har besluttet sig for at udnævne Henderson til ny førstemålmand i målet. Gary Neville kom i hvert fald med et kryptisk tweet om situationen allerede inde kampen mod Crystal Palace, som pludseligt kan ses i et noget anderledes lys.

Her spurgte en fan, om Neville troede, David de Geas tid i en Manchester United-trøje var ovre. Dertil svarede Neville; "En stor beslutning kommer meget snart".

Måske den allerede er blevet truffet. Flere medier har skrevet, at Henderson ikke finder sig i endnu en sæson som andenmålmand, og er det tilfældet, har eller må Solskjær træffe en beslutning om, hvorvidt han vil fortsætte med De Gea eller foretrækker den 23-årige englæder.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED