AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:12:2019 16:53
Vardy's having a party: Glohed angriber sikrer Leicester ny storsejr

Leicester vandt endnu en overbevisende sejr med resultatet 4-1 over Aston Villa søndag.


"Jamie Vardy's having a party"! 

Sådan lød slagsangen, da den engelske angriber bombede mål ind i Leicesters mesterskabssæson, og sådan går sangen på lægterne nu igen.

For med sine to mål i sejren over Aston Villa søndag har Leicesters fox in the box nu scoret i sine otte seneste kampe.  Det er første gang, en spiller præsterer det, siden Jamie Vardy gjorde det 11 kampe i træk i mesterskabssæsonen.

Vardy er nu suveræn topscorer i Premier League med hele 16 mål, men det er bestemt ikke kun angriberen, der er formstærk.  Hele Leicester-holdet spiller imponerende god fodbold lige nu, og det fik Aston Villa i den grad også at føle.

Kampen startede livligt, og Aston Villa burde have bragt sig selv i front,  havde El Ghazi ikke valgt at ramme overlæggeren i stedet for netmaskerne, da han havde chancen.

Men hvor han manglede uskarphed, gjorde Jamie Vardy ikke.  Kort tid efter rundede han Heaton i Aston Villa-målet, missede sin afslutning, rundede en Villa-forsvarer, ramte sin afslutning.

Så stod der 1-0 til Leicester, og den føring blev udbygget, da James Maddison kom alt for nemt til et indlæg fra flanken, som Kelechi Iheanacho kom flot på ved forstolpen.

Jack Grealish svarede dog igen kort før pausefløjtet og viste endnu engang, at han måske har kvaliteten til at spille for et bedre hold end The Villans.

Men lige lidt hjalp det.  Leicester vadede i chancer i anden halvleg, og Maddison fik eftermiddagens anden assist med et flot serveret hjørnespark, som Jonny Evans headede endnu flottere i det lange hjørne.

I stedet for at pakke sig og spille defensivt, fortsatte Leicester dog med at køre på. Det betalte sig, for Jamie Vardy lavede et klassisk Jamie Vardy-mål, da han blev stukket i dybden og nemt sendte bolden i nettet.

Med sejren beholder Leicester andenpladsen i Premier League-tabellen og udbygger føringen til Manchester City på tredjepladsen. Seks points adskiller nu de to hold, mens der fortsat er otte points op til Liverpool på førstepladsen.

Aston Villa forbliver under nedrykningsstregen efter at være blevet overhalet af Everton lørdag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED