Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:07:2021 20:56
Varane på plads: United-forsvarer bekymret

Raphaël Varanes forestående skifte til Manchester United vækker bekymring internt i truppen.


Manchester United-fans over hele verden jubler over nyheden om Raphaël Varanes forestående skifte til Old Trafford, men ikke alle jubler med.

Det skriver ESPN.

Eric Bailly er nemlig særdeles bekymret for hvor meget hans spilletid bliver reduceret, nu hvor der er en ny stærk centerback på vej.

Det er ikke længe siden at Bailly forlængede med Manchester United, hvor mængden af spilletid var en central del af forhandlingerne. Her blev Bially og United enige om en kontrakt der gælder indtil 2024 med en option på et ekstra år.

Ole Gunnar Solskjær glæder sig formentlig over forstærkelsen til bagkæden, mens han samtidig kan se frem mod en sæson, hvor man forventer at der skal spilles i omegnen 60 kampe. Dermed bliver der formentlig brug for Bailly trods alt.

Om det så er nok til at stille centerbacken tilfreds skal være usagt, men lige nu og her kan han fokusere på OL, hvor han er afsted for Elfenbenskysten. De spiller en afgørende kamp mod Tyskland i morgen formiddag kl. 10.00


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE