AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2019 17:27
Varane flirter med Pogba: Alle store spillere har en plads i Real Madrid

Raphael Varane mener helt bestemt, at Zinedine Zidane kunne bruge en spiller som Paul Pogba.


For et par måneder siden var det Raphael Varane,  der blev rygtet til Manchester United.  Nu er det i stedet Paul Pogba, der potentielt er på vej til Real Madrid.

Og landsholdskammeraten Varane så gerne, at den franske midtbanespiller gjorde ham selskab i den franske hovedstad.  Der er i hvert fald plads til Pogba på holdet.

- Jeg kan ikke sige, hvad Pogba og jeg snakker om, men alle store spillere har en plads i Real Madrid, og han er en af dem, siger Varane til Marca.

- Der er meget konkurrence i Madrid, men det er en mulighed.  Der er mange rygter i øjeblikket, så vi må se, hvor han befinder sig, når vi kommer til august.

Real Madrid-forsvareren nøjes dog ikke kun med at flirte med Paul Pogba.  Eden Hazard er også mere end velkommen.

- Jeg har kendt ham, siden jeg startede karrieren i Lens.  Han er også en topspiller, og på samme måde som med Pogba kunne han også spille for Real Madrid, siger Varane.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED