Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2021 12:35
Var stor modstander: Bruno Fernandes ville forlade Old Trafford

Bruno Fernandes var en stor modstander af Manchester Uniteds intentioner om at være en del af Super League. Det skriver The Athletic.


Tilbage i april var det Super League-projektet, der fyldte det hele i den europæiske sportspresse.

Seks Premier League-klubber - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Tottenham - var i første omgang medstiftere af udbryderligaen, men kun for en kort stund.

48 timer efter offentliggørelsen meldte de seks engelske klubber ud, at de ikke længere ville være en del af det grundet massiv utilfredshed hos fansene.

Det var dog ikke kun fansene, der var utilfredse.

I Manchester United-truppen var flere af spillerne meget sure over Super League, og The Athletic erfarer, at Bruno Fernandes førte an.

Ifølge mediet var Bruno Fernandes klar til at forlade Manchester United, hvis klubben ikke droppede deres planer om at blive en del af Super League, og han ville gå langt for at fremtvinge et skifte.

Han var især stor modstander af reglen om, at der ikke var nogle af de stiftende klubber, der kunne ryge ud af turneringen, selv hvis resultaterne i den hjemlige liga var elendige. 

Bruno Fernandes anvendte Instagram til at udtrykke sin utilfredshed omkring Super League ved at skrive 'Drømme kan ikke blive købt'.

Der går i øjeblikket rygter om, at Juventus, Barcelona og Real Madrid stadig arbejder på Super League og har ny planer for en anderledes struktur - Læs mere om det her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE