Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:05:2021 17:15
Var på vej til Derby: Nu jagtes formstærk angriber af PL trio

QPR angriberen Lyndon Dykes har pludselig fået mere prominente navne efter sig.


Championship klubben QPR afviste i januar bud på deres angriber Lyndon Dykes indeholdende henholdsvist én og to millioner pund fra Barnsley og Derby (BBC), men de blå- og hvidstribede valgte at beholde skotten i første omgang.

Det har vist sig at være en klog beslutning for QPR, da Dykes ikke virkede synderligt målfarlig tilbage i efteråret, men han har derimod ramt en forrygende form i løbet af de seneste par måneder.

Angriberen har blandt andet nettet seks gange i sine seneste seks optrædener, hvilket har sendt mere prominente klubber i hælene på 25 årige Dykes.

Mediet TeamTalk erfarer, at hele tre Premier League klubber i Fulham, West Brom og Burnley er opsatte på at skrive under med Dykes, som man stadig håber på at kunne hente forholdsvist billigt.

Lyndon Dykes er ved at hæle drastisk ind på tallene i denne sæson, hvilket i skrivende stund tæller 12 scoringer og tre assists i 40 Championship optrædener i denne sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED