VAR på spil igen: City og Spurs delte i livligt opgør

Af Søren Nørgaard
17.08.2019 Kl. 18:33
Manchester City dominerede, men Tottenham var effektive og så endte opgøret på Etihad uafgjort.

Manchester City dominerede fra første fløjt lørdagens hjemmekamp mod Tottenham. Hjemmeholdet satte sig på spillet og pressede gæsterne langt tilbage på banen. I kampens indledning gav det en chance til Raheem Sterling, men den engelske landsholdsspiller fik sit skud blokeret i sidste øjeblik.

Efter tyve minutters spil var englænderen på spil igen. Kevin de Bruyne sendte en bold i feltet og ved bagerste stolpe satte Raheem Sterling hovedet på og sendte den ind bag Hugo Lloris i Spurs-målet.

Tottenham formåede dog at svare hurtigt igen og på holdets første chance i opgøret sparkede Erik Lamela bolden i mål fra kanten af feltet efter et par korte træk. Udligningen gav Spurs-spillerne selvtillid, men inden pausen lykkedes det alligevel Manchester City at genetablere kontrollen og føringen.

Kevin De Bruyne var igen manden med det afgørende indlæg og denne gang var det Sergio Aguero, som bare skulle sætte foden på og dreje bolden i mål. Dermed var stillingen 2-1 til Manchester City ved pausen.

Manchester City fortsatte med at lægge et hårdt pres på Tottenham i anden halvleg. Hjemmeholdet fortsatte med at producere chancer, men Hugo Lloris havde en god dag i Tottenham-målet. Efter en times spil valgte Spurs-manager Mauricio Pochettino at sætte Lucas Moura på banen og det viste sig hurtigt at være en god beslutning. Få sekunder efter sin indskiftning satte brasilianeren hovedet på et hjørnespark og pludselig stod det 2-2 på Etihad.

Udligningen så dog ikke ud til at påvirke City-spillerne, der fortsatte med at lægge et tungt pres på Tottenham. Hjemmeholdet skulle dog helt ind i overtiden, før de igen fik bolden i kassen. Et hjørnespark endte for fødderne af Gabriel Jesus, der sendte publikum på Etihad op af stolene.

Kort efter blev målet dog annulleret for hånd på bolden fra Aymeric Laporte og derfor sluttede kampen på Etihad mellem Manchester City og Tottenham 2-2.