Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2020 13:18
"Var klar til at skrive under" - Real Madrid-legende var millimeter fra PL-skifte

Roberto Carlos kunne meget vel have skiftet til Premier League tilbage i 2007.


Efter 11 sæsoner i Real Madrid skulle Robert Carlos væk fra den spanske storklub.

Det endte med et skifte til tyrkiske Fenerbahce, men det kunne have endt med et skifte til Chelsea, da Jose Mourinho stod ved roret.

- Jeg havde to tilbud: Fenerbahce og Chelsea. Det fungerede ikke Chelsea, og derfor skrev jeg under med Fenerbahce. Det var meget tæt på et Chelsea-skifte. Det var stort set på plads, og jeg skulle bare taget afsted og skrive under, siger Robert Carlos til GOAL.

- En uge før skiftet til Fenerbahce havde jeg været i Paris for at mødes med både Roman Abramovich og Peter Kenyon. Desværre skete der noget, før det blev en realitet, hvilket sker tit i fodbold. Der var nogle problemer med en advokat. Jeg er helt sikker på, at havde gjort det godt i Premier League, lyder det fra Robert Carlos.

Efter Fenerbahce spillede Roberto Carlos for Corinthians, Anzhi og sluttede af i Delhi Dynamos.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED