AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:01:2019 15:46
Var Kane offside?- VAR-dommeren så kun en vinkel

The Telegraph skriver, at videodommeren ikke havde adgang til optagelser fra en anden vinkel, hvor Harry Kane umiddelbart var offside.


Dommer Chris Kavanagh, der sad i videobåsen og hurtigt skulle tage stilling til, om Harry Kane var offside eller ej,  havde ikke adgang til optagelser, der umiddelbart ville have underkendt Tottenham-angriberen.

Det skriver The Telegraph onsdag eftermiddag.

I kampens hede slap blev Kane dog frikendt, efter videodommeren havde kigget optagelser fra en anden vinkel igennem, og scorede på det efterfølgende straffespark.

Til pressemødet efter kampen kunne en rasende Sarri vise de fremmødte journalister en alternativ vinkel, som Chelseas egne kameraer havde opfanget.  De optagelser viser klart og tydeligt, at Kanes overkrop i hvert fald var i offside.

- Set fra vores position var Kane tydeligt offside. Hvis kameraet ikke er på linje med situationen, er det svært at vurdere, om han er offside eller ej,  sagde Sarri.

Videodommeren Chris Kavanagh blev dog kun præsenteret for disse billeder fra Sky Sports' transmission, der umiddelbart viser, at Kane er på linje med Cesar Azpilicueta.

Derfor er det også svært at bebrejde videodommeren for kendelsen, for han kan trods alt kun dømme ud fra det grundlag, han får tilsendt af VAR-systemet.

Til gengæld er det også fuldt forståeligt, at Sarri efterfølgende udtalte sig skeptisk om VAR-systemet, der bliver introduceret i Premier League-kampe fra næste sæson af  -  noget tyder i hvert fald på, at der stadig er nogle skønhedsfejl i systemet, som skal rettes til inden da.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED