Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2020 22:26
Var engang Uniteds store håb: Nu rygtes tidligere guldfugl til Southampton

Southampton har angiveligt indledt jagten på den belgiske kantspiller Adnan Januzaj.


Adnan Januzaj var blot 18 år gammel, da han med lyn og torden brød i gennem i Manchester United, hvor belgieren til at starte med både assisterede og scorede, som det passede ham.

Succesen endte dog brat, efter den magre kreatørs udvikling pludselig gik i stå.

Dette endte i første omgang med at sende Januzaj tilbage på bænken i United, hvorefter han blev udlejet til henholdsvist Borussia Dortmund, Sunderland og til sidst i 2017, hvor han blev solgt til spanske Real Sociedad.

Wingeren er faktisk stadig at finde hos sidstnævnte, og der har Januzaj faktisk formået at få sin karriere tilbage på sporet, hvilket nu igen har gjort ham attraktiv for engelske klubber.

Det erfarer mediet Hampshire Live via 'større engelske medier', hvor der gisnes om, at Southampton er opsatte på at hente belgieren til vinter.

Januzaj er stadig blot 25 år gammel og har i løbet af sine små tre og en halv sæsoner i Sociedad optrådt hele 96 gange med 16 mål og 14 assists til følge.

I denne sæson har Januzaj optrådt i alt otte gange, hvori han er god for to kasser.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED