AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:11:2019 20:02
VAR-chef bedømmer: Vores start har været til 7 ud af 10

Trods kritik af videosystemet mener den ansvarlige Premier League-dommer, at VARs spæde start i Premier League fortjener karakteren 7 ud af 10.


Weekend efter weekend er der nye kontroverser med VAR-systemet, og det virker ærlig talt til, at folkestemningen så småt er ved at vende sig mod brugen af videodommerne i Premier League.

Men Neil Swarbrick, der er Premier League-dommernes chef for VAR-området, synes, livet med videosystemet er kommet godt i gang.

- Jeg er meget tilfreds, hvis jeg skal være ærlig, med måden det hele er startet ud på, siger Swarbrick til BBC.

For selvom man som tilskuer, kommentator eller fan lægger mest mærke til fejlkendelserne eller den manglende konsistens fra kamp til kamp, så mener Swarbrick, at Premier League har fået flere korrekte kendelser ud af at implemtere VAR.

- Hvis jeg skulle give os en karakter, vil det være omkring 7. Vi har flere rigtige kendelser med VAR end uden, og det er stadig helt nyt, så forhåbentligt sniger vi os op på karakteren 8 eller 9 om to år, siger Swarbrick.

- Vi lytter til feedback og kigger hele tiden på, hvad vi kan forbedre.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED