AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:11:2019 13:56
VAR-ændring: Nu bliver dommerne opfordret til at bruge TV-skærmene

Mike Riley, der er Premier League-dommernes chef, ventes at opfordre dem til at bruge tv-skærmene, som står langs sidelinjen.


Forud for sæsonen fik Premier League-dommerne besked om, at de skulle holde sig fra at bruge VAR-skærmene på sidelinjen, medmindre det var strengt nødvendigt.

Derfor er monitorerne ikke - os bekendt -  blevet brugt én eneste gang af kampdommerne, der i stedet har taget bestik af det, de har fået at vide i øresneglen af videodommerne.

Den praksis ser dog ud til at blive ændret nu efter en lang række episoder, som har kastet et dårligt lys over VAR-systemet.  Det skriver BBC.

Det ventes nemlig, at dommernes chef Mike Riley denne uge vil opfordre sine kollegaer til at gøre mere brug af monitorerne, de har til rådighed på sidelinjen.

Håbet er, at antallet af kontroversielle episoder med VAR vil blive færre, selvom det også vil føre til længere spilstop, når kampdommeren fremover også skal gennemtjekke flere optagelser.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED