AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2019 17:41
VAR-ændring: Mere information til fans på stadion

Fansene på de mange Premier League-stadions vil fra december modtage mere information omkring VAR-beslutninger.


Der har i dag været afholdt et mere end tre timer langt møde Premier League-dommernes forening, PGMOL, og de 20 Premier League-klubber, hvor den meget udskældte videoteknologi, VAR, stod på dagsorden. 

Her blev der diskuteret mulige ændringer af systemet, og dommernes chef, Mike Riley, erkendte, at der var plads til forbedringer. 

Mødet endte dog ikke med de store ændringer af systemet, men én ting vil blive lavet om fra december. 

Her vil fans på stadion modtage mere information om, hvad VAR er i gang med at undersøge. Som det er nu, står der blot "Checking Penalty" på storskærmen, men fra december vil der fx står "Checking Penalty - Possible Handball". 

Der vil dog ikke blive lavet om på brugen af VAR-skærmene på sidelinjen. 

Det har ellers medført stor kritik, at Premier League-dommerne sjældent benytter sig af de opstillede skærme, men det vil ikke blive ændret, da man ønsker at bevare tempoet i kampene. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED