Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2021 16:49
Vanvittigt tilbud: PL-klub er klar med over 200 millioner til Dembélé - i sign on fee

Ousmane Dembélé er en eftertragtet herre i det engelske.


Der herskes tvivl om Ousmane Dembélés fremtid i Barcelona. 

Den 24-årige franskmand har kontraktudløb med den spanske storklub efter denne sæson, og indtil videre ser det ikke ud til, at parterne kan nå til enighed om en kontraktforlængelse.

I flere omgange er Ousmane Dembélé blevet rygtet til Premier League, og nu forlyder det hos det franske medie, Foot Mercato, at én engelsk klub står klar med et stor tilbud.

Mediet erfarer, at kantspilleren er blevet tilbudt en kontrakt med en årsløn på omkring 150 millioner kroner om året af en anonym Premier League-klub. Det svarer til en ugeløn på ca. 2,9 millioner kroner.

Det er dog ikke det eneste, som tilbuddet inkluderer.

Ved at skifte på en fri transfer vil han også modtage en sign on fee på hele €30 millioner, der svarer til 223 millioner kroner.

Ousmane Dembélé vil angiveligt helst blive i Barcelona, men klubbens økonomiske situation betyder, at de ikke kan følge med de engelske klubber, og det kan muligvis koste dem franskmanden.

Barcelona har efter sigende indkaldt Ousmane Dembélés repræsentanter til et møde i næste uge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE