AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:08:2019 13:35
Vanvittige summer: Så meget har Alexis kostet Manchester United

Alexis Sánchez har hidtil været et yderst dyrt bekendtskab for Manchester United – tallene her forklarer det.


Den bedst lønnede spiller i Manchester United er Alexis Sánchez, og han har ikke vist sig at være pengene værd. Det kan man vist godt mene uden at fornærme nogen.

Da han for halvandet år siden skiftede Arsenal ud med Manchester United blev han udstyret med en kæmpe kontrakt, og forhåbningerne til ham var store, men han har blot bidraget med fem mål og ni assists i sine 45 kampe for klubben.

For at gøre op hvor mange penge Manchester United har brugt på chileneren har Goal lavet en oversigt – og det er nærmest skræmmende læsning.

Den viser blandt andet, at Manchester United har spenderet næsten 162.000 kroner for hvert eneste minut, Alexis Sánchez har spillet i Manchester Uniteds farver.

Herunder følger det fulde overblik fra mediet:

Per mål: 89,92 millioner kroner
Per assist: 49,86 millioner kroner
Per afslutning inden for målrammen: 20,44 millioner kroner
Per startplads: 13,90 millioner kroner
Per kamp: 9,81 millioner kroner
Per chance kreeret: 6,25 millioner kroner
Per minut spillet: 161.854 kroner

Alexis Sánchez meldes nu tæt på et skifte til Inter, men der er dog én ting, der adskiller de to klubber i øjeblikket. Læs mere om den sag HER.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED