Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Vanvittig Mbappé-statistik florerer inden EM-brag

Af Emil Plovgaard
17.06.2024 Kl. 13:09

Frankrig åbner – for sit eget vedkommende – EM-slutrunden mandag aften, hvor det gælder et opgør mod Østrig. Her håber Kylian Mbappé, at han kan bryde en måltørke.

Ifølge FIFA.com står Mbappé noteret for 12 mål ved VM-slutrunderne i løbet af årene, men han har aldrig fået netmaskerne til at blafre i EM-sammenhæng.

En statistik, franskmændene forventer bliver brudt mandag aften.

Han optrådte for første gang ved en EM-slutrunde i 2021, men her formåede han ikke at ramme nettet i de fire kampe, han spillede.

I stedet brændte han rent faktisk det straffespark, der slog Frankrig ud af turneringen, mens Schweiz avancerede til kvartfinalen.

Mbappé har domineret overskrifterne i indeværende kalenderår. Hans længe ventede skifte til Real Madrid blev endelig en realitet, da han tidligere på sommeren blev præsenteret som ny spiller hos Los Blancos.

Andre stjerner som Thomas Müller, Toni Kroos, Andres Iniesta og David Beckham har heller ikke formået at score ved en EM-slutrunde.

Hvis ikke Mbappé finder vej til nettet mandag aften, har han mulighed for det mod Holland på fredag eller mod Polen tirsdag i næste uge.

Hvis Frankrig vinder sin gruppe, vil man møde andenpladsen fra gruppe F, som efter alt at dømme bliver Tyrkiet eller Tjekkiet.

Hvis franskmændene slutter på andenpladsen, vil man møde andenpladsen fra gruppe E, som efter alt at dømme bliver Slovakiet, Rumænien eller Ukraine.

Det første scenarie vil med stor sandsynlighed betyde et møde med Belgien i kvartfinale, mens det sidste scenarie vil føre til et opgør mod Portugal.

Det er desuden kommet frem, at der er blevet budt på den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce