Vanvittig kamp: Liverpool sejrer trods vildt comeback

Af Søren Nielsen
02.10.2019 Kl. 21:08
Masser af mål og et heroisk fightende Red Bull Salzburg-hold, der formående at levere et vildt comeback. I sidste ende var det bare ikke nok mod Liverpool.

Liverpool skulle forsøge at vaske Champions League-nederlaget mod Napoli væk. Det fik de muligheden for i aftenens kamp mod Red Bull Salzburg, der kom flyvende fra start i første gruppespilskamp mod Genk.

Her vandt den østrigske klub, der råder over Rasmus Nissen, med hele 6-2 over Genk og danske Joachim Mæhle.

Der skulle ikke gå længe, før Champions League-vinderne fra sidste sæson viste, hvorfor de har været så frygtindgydende igen i år.

Efter blot ni minutter bragte Sadio Mane englænderne foran med 1-0 efter en fin et-to-kombination med Roberto Firmino.

Målfarlige Mane vippede elegant bolden over Salzburg-keeperen og dermed var Liverpool hurtigt på sejrskurs.

Robertson og Salah ville også lege med, og det betød, at 1-0 hurtigt blev til 2-0 og 3-0.

Det lå derfor ikke i kortene, at Salzburg ville komme tilbage i kampen. Østrigerne så ud til at være døde og begravet på Anfield.

Inden pausen fik østrigerne scoret et enkelt mål, og de havde atter et meget spinkelt håb for at komme tilbage i kampen.

Efter 60 minutter af kampen stod det på mirakuløs vis 3-3. Takumi Minamino reducerede, efter han sparkede en flot helflugter i kassen.

Det var norske Erling Haland, der udlignede efter 60 minutter. Den unge nordmand havde blot været på banen i tre minutter, før han endnu engang scorede i Europas fineste turnering.

Spændingen var dermed tilbage i kampen, og nu skulle Liverpool jagte en scoring.

Den kom allerede ni minutter efter Salzburg-målet. Endnu viste Roberto Firmino, at han kan finde Mo Salah i blinde. Brasilianeren headede bolden videre til Salah, inden egypteren kanonerede bolden i kassen.

Herefter kom der ikke flere mål i kampen, og Liverpool er dermed tilbage på rette spor i Champions League trods forskrækkelsen. Sikke en kamp.