AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:04:2019 21:46
Vanvidsrygte: City vil bytte Agüero for Neymar

Der sker i disse dage ting og sager i rygtebørsen i Manchester.


Neymars fremtid har i et stykke tid været forholdsvist usikker, hvilket har ført til nogle interessante rygter i den engelske presse.

Manchester City har i flere omgange før været meldt interesseret i den brasilianske superstjerne, og for nyligt erfarede mediet Sportsmole, at City nu har genopfrisket interessen på et mere konkret niveau.

I den forbindelse melder avisen Manchester Evening News gennem interne kilder, at Manchester City overvejer at lægge Sergio Agüero i puljen for at kunne gøre handlen realistisk.

Neymar menes at koste i omegnen af 130 millioner pund, hvilket vil gøre det nødvendigt for City at presse prisen ned ved at tilbyde en attraktiv og værdifuld spiller som Agüero.

Det er dog endnu uvist, hvad City eventuelt ville tilbyde ud over Agüero.

27-årige Neymar har gennem sin karriere optrådt for Santos, Barcelona og PSG, hvor han sammenlagt er god for i alt 223 mål og 138 assists.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED