Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Vanvid: De vil hente både Toney og Osimhen

Af Emil Plovgaard
30.09.2023 Kl. 11:17
Ivan Toney og Victor Osimhen i samme Premier League-klub kunne være et vildt syn.

Chelsea har både Ivan Toney og Victor Osimhen fra henholdsvis Brentford og Napoli på ønskelisten til det kommende transfervindue til januar.

Det skriver The Guardian.

Chelsea spenderede igen store summer denne sommer, hvor det blev til i alt ni nye signings, herunder Christopher Nkunku og Nicolas Jackson.

 

Samtidig fik Romelu Lukaku endnu en gang lov til at tage på et lejeophold – denne gang til i øjeblikket kriseramte AS Roma.

Jackson har blot scoret en enkelt gang i sine første seks Premier League-optrædener, mens Nkunku endnu har sin første kamp i Englands bedste række til gode som følge af en skade.

Klubbens manager, Mauricio Pochettino, fortalte på et pressemøde fredag, at han ønsker mere indflydelse i henhold til transferaktiviteter fremover.

– Den gode ting er, at forholdet mellem sportsdirektørerne og ejerne er rigtig godt.

– Da transfervinduet lukkede, sagde jeg, jeg var nødt til at blive mere involveret i alle beslutningerne fremover. Jeg er begyndt arbejdet med at udpege, hvad vi mangler til januar, siger Pochettino ifølge Daily Mail.

Osimhen nettede 26 gange for Napoli i sidste sæson, da klubben vandt Serie A. Efter en kontroversiel TikTok-video, som klubben lagde op, er der opstået grus i maskineriet.

Samtidig med det er der blot 18 måneder tilbage af hans kontrakt med Napoli, og som følge af den seneste udvikling tyder det ikke på, at parterne nærmer sig en forlængelse af aftalen.

Toney har ikke spillet siden maj, da han har forbrudt sig på bettingreglerne. Han må spille igen i januar, og flere storklubber i Premier League er ude efter hans underskrift.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Hvad laver du, Højlund? "Det er jo kriminelt"

2. BREAKING: Manchester United tager Antony til nåde

3. – Harry Kane vender retur til Premier League

4– Onana er en af verdens bedste målmænd

5. Napoli-stjerne truer med sagsanlæg: PL-storklub øjner en chance

Annonce