AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:05:2020 15:29
Van Gaal raser mod Uniteds transferstrategi: Jeg fik mit syvendevalg

Manchester United var ikke i stand til at give Louis van Gaal de spillere, som hollænderen gerne ville have.


Louis van Gaal fik blandt andre Radamel Falcao, Angel Di Maria og Bastian Schweinsteiger, mens han var Manchester United, men det var ikke godt nok for hollænderen.

I et interview med Voetbal International retter han en skarp kritik mod Manchester Uniteds transferstrategi, der betød, at han ikke kunne få de spillere, han allerhelst ville have til klubben, der trængte til en massiv udskiftning.

- Jeg fortalte dem, at jeg ville forynge, og hvilke spillere der skulle komme. Jeg fik ikke én af dem. Så ender du i et andet segment, og som træner skal du skubbe dine grænser. Det forventer du ikke i verdens rigeste klub, siger van Gaal.

- En omsætning på £600 millioner, og så kan man ikke købe de spillere, man har brug for. Man skal købe nummer ét og ikke nummer syv.

Louis van Gaal mener dog også, at de sælgende klubber har været med til at sætte priserne i vejret, fordi de er klar over, at Manchester United ligger inde med en enorm kassebeholdning.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED