Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2021 11:18
Van Gaal forklarer: Sådan har Guardiola fornyet sig taktisk i denne sæson

Den tidligere Manchester United-træner føler, at Pep Guardiola har udviklet sig som manager i denne sæson.


Det er Pep Guardiola 2.0, vi oplever i denne sæson, mener Louis Van Gaal, der har bemærket, hvordan den spanske Manchester City-træner har fornyet sin tilgang til spillet i denne sæson.

For defensiven er blevet stærk som beton, hvor det førhen var særligt det offensive fodbold, som kendetegnede succestræneren. I dag er han blevet mere pragmatisk, og Van Gaal er overbevist om, at det skyldes målsætningen om at vinde Champions League.

- Pep ser Champions League som sit store, store mål for Manchester City. Han har vundet den to gange med Barcelona, men han ønsker at gøre det med et andet hold, og det er ingen hemmelighed, at City som klub er desperate efter at vinde trofæet, siger Van Gaal ifølge Daily Mirror.

- Noget, der hjælper ham og City, og som giver dem en god chance for at vinde turneringen i år, er, at han har evalueret sin tilgangtil det offensive fodbold. Han har opgivet sine dogmatiske principper om altid at spille angrebsfodbold.

Ifølge Van Gaal ses det blandt andet ved, at Manchester Citys full backs ikke længere skubber så langt frem, at holdets defensive linje ofte kun endte med at bestå af de to midterforsvarere, når modstanderholdet slog omstilling og kom udenom The Cityzens indledende presspil.

- De efterlod alt for meget plads og blev slået på omstillinger. Selv de bedste centrale forsvarsspillere kan ikke håndtere alt to mand, når modstanderne slår kontra, siger Van Gaal.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED