Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2020 09:14
Van Dijk skadet i lang tid: Disse 5 spillere kan måske erstatte ham

Her er nogle potentielle kandidater til afløsere i Liverpools midterforsvar.


Efter gårsdagens kamp mod Everton, er Liverpools Virgil van Dijk sandsynligvis meldt ude i lang tid som følge af den skade, han blev pådraget af Jordan Pickford i kampens hede.
 
Nu skal The Reds så på jagt efter en erstatning til Virgil van Dijk.
 
Og selvom ingen kan erstatte hollænderen formfuldendt, så er her et par bud - eller fem - på, hvem der muligvis kunne fungere i Liverpools midterforsvar.
 
Dayot Upamecano - RB Leipzig
 
Forsvarsspilleren blev kædet sammen med et skifte til Manchester United, før transfervinduet smækkede i tidligere på måneden. Upamecano er en af de mest eftertragtede forsvarsspillere.
 
Den 21-årige franskmand har allerede fået tre landskampe, og i sidste måned scorede han sågar sit første mål for Les Bleus i en kamp mod Kroatien.
 
Kalidou Koulibaly - Napoli
 
Kalidou Koulibaly er også et af de navne, der nævnes mest på rygtebørserne verden over. Midterforsvareren blev da også kædet sammen med et skifte til Premier League henover sommeren.
 
Han fylder godt nok 30 år næste sommer, men han burde have en masse gode år i sig. Ikke desto mindre udgør han en fremragende kandidat til en potentiel vikar for Van Dijk.
 
Caglar Soyuncu - Leicester
 
Liverpool behøves måske slet ikke kigge så langt efter afsløren. Han kan nemlig findes i Premier League.
 
Soyuncu er også et sofistikeret bud på en midlertidig for Virgil van Dijk. Leicesters nummer fire, der også er fast mand på det tyrkiske landshold, er dog ikke nødvendigvis billig - men han kan blive pengene værd.
 
Jules Koundé - Sevilla
 
Ligesom Upamecano, så er Jules Koundé bare 21 år. Sevillas franskmand blev kædet sammen med blandt andre Manchester City i sommer, men The Citizens valgte i stedet Ruben Dias fra Benfica.
 
Koundé er måske snarere en fremtidens mand end en her-og-nu-løsning for Liverpools vedkommende.
 
Conor Coady - Wolves
 
Conor Coady voksede op i Merseyside-området, og holdt derfor med Liverpool som barn. På trods af, at han nu spiller for en konkurrent, holder han stadig med The Reds.
 
Der er garanti for, at Coady vil kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne, såfremt Liverpool beslutter sig for at prøve sig af med ham i midterforsvaret.
 
Den 27-årige Wolves-forsvarer har netop været i aktion for England, hvor han imponerede. Måske er tiden moden for ham til et større skifte.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED