AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:08:2019 19:52
Van Dijk overrasker: Han er min bedste medspiller

Liverpool og Virgil van Dijk møder i weekenden Arsenal i en storkamp i Premier League – inden kampen har TalkSport taget hollænderen med ned ad ’’Memory lane’’.


Liverpool og Arsenal har begge vundet sæsonens to første kampe i Premier League, derfor er det en kamp om førstepladsen i Premier League, der bliver spillet om, når de to mandskaber tørner sammen på Anfield lørdag aften.

Forud for det store opgør har Talksport snakket med Virgil van Dijk. Virgil van Dijk blev blandt andet af Talksport i deres ’’The Greatest’’ spurgt om, hvem der er den bedste spiller, han nogensinde har spillet sammen med.

Her var den hollandske stjerneforsvarsspillers svar måske en smule overraskende, da han hverken gik med Mohamed Salah eller Sadio Mané, men i stedet Liverpools frontangriber Roberto Firmino.

Desuden kan det nævnes, at Virgil van Dijk mener, at den brasilianske tryllekunstner Ronaldinho er den bedste fodboldspiller i historien.

Roberto Firmino er ikke det eneste fra Liverpool, som Virgil van Dijk roser. Han kalder nemlig Klopp for verdens bedste manager sammen med Ronald Koeman, Liverpools trøje er den bedste trøje, han har båret, Anfield er verdens bedste stadion og det sted, hvor der er den bedste atmosfære.

Der er dog også tid til at give kredit til Premier League-rivalerne fra Manchester City, da han udpeger Sergio Agüero som den sværeste angriber at markere i Premier League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED