AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2019 14:20
van Dijk om Ballon d'Or: Der vil altid være delte meninger

Virgil van Dijk er særdeles tilfreds med den hæder, som han har oplevet ovenpå sidste års fantomsæson.


Virgil van Dijk har nydt livet efter at være kommet til Liverpool for £75 millioner tilbage i 2018. Den 28-årige forsvarsgeneral har nemlig ikke set sig tilbage efter skiftet fra Southampton.

Det resulterede således i en Champions League-medalje i sidste sæson, hvor han spillede en vital rolle i, at Liverpool for sjette gang vandt den famøse titel. 

Nu er hollænderen blevet nomineret til Ballon d'Or, som er kåringen af verdens bedste fodboldspiller, hvilket han kæmper om med Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Mange eksperter anser da også van Dijk for at være storfavorit til at tage prisen, men hollænderen selv er bare stolt af nomineringen.

- Jeg er stolt af, at jeg vandt UEFA- og PFA-priserne (som den bedste, red.). Jeg vidste, at Fabio Cannavaro var den seneste til at vinde UEFA-prisen, og det er lang tid siden. Der vil altid være mange holdninger til hvem der er den bedste, og om det skal være en angriber eller en forsvarsspiller, men jeg er bare glad for, at de har nomineret mig, lyder det fra van Dijk ifølge Liverpool Echo.

Foruden at være nomineret til Ballon d'Or har van Dijk allerede vundet prisen som PFA 'Årets Spiller' i sidste sæson, ligesom han for nyligt blev kåret til UEFAs 'Årets Mandlige Spiller' foran netop Ronaldo og Messi.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED