Van Dijk fyrer Holland i finalerne

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
19.11.2018 Kl. 22:18
Liverpool-forsvareren udlignede i kampen mod Tysklands døende minutter og sendte dermed Holland videre til semifinalerne af Nations League-turneringen.

Virgil Van Dijk fik lov at spille en uvant position som frontangriber i slutningen af kampen mod Tyskland, hvor Holland desperat jagtede en udligning.

Ronald Koemans taktiske disposition viste sig at bære frugt, for i det 90. minut flugtede Liverpool-spilleren en udligning ind i det tyske mål og sikrede dermed Holland videre avancement i Nations League-turneringen.

Fem minutter havde den hollandske kantspiller Quincy Promes reduceret Tysklands føring til 2-1, efter Joachim Löws mandskab havde skud sig selv i front i første halvleg på mål af Leroy Sané og Timo Werner.

Tyskland havde forud for kampen blot æren at spille for, da Die Mannschaft allerede var rykket ned i den næstbedste række af Nations League. Alligevel må det have gjort ekstra ondt for tyskerne at se,Virgil Van Dijk flugte hamre udligningen hjem kort før tid.

Tyskland har nemlig ikke vundet en kamp af betydning, siden man i VM-gruppespillet besejrede Sverige.