AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:11:2019 20:19
Van Dijk forsvarer holdkammerat: Lad ham være

Liverpool-profilen Virgil Van Dijk har været ude at forsvare sin forsvarskollega Joe Gomez, der har været indblandet i en sag med Raheem Sterling den seneste uge.


Joe Gomez blev tidligere denne uge indskiftet i Englands 7-0 sejr over Montenegro, men forsvarsspilleren blev modtaget med buh-råb fra flere af de engelske tilhængere. Buh-råbene kom i forlængelse af, at Joe Gomez og Raheem Sterling mandag kom i indfight, hvilket resulterede i, at Raheem Sterling ikke var med i truppen til kampen mod Montenegro.

De to spillere var første gang i infight sidste weekend, da Liverpool spillede topkamp mod Manchester City. Efter Englands sikre sejr var Raheem Sterling ude at kritisere de engelske fans, som havde givet Joe Gomez den negative modtagelse.

Forsvarsspilleren var ligeledes ked af modtagelsen, bekræftede Englands landstræner Gareth Southgate efter kampen. Nu har Liverpool-profilen Virgil Van Dijk også valgt at blande sig, og han forsvarer sin unge holdkammerat.

- Det er skuffende at se de engelske fans behandle en af sine egne på den måde. Det engelske landshold har håndteret episoden intern og derfor mener jeg også, at folk burde komme videre, udtaler hollænderen og fortsætter:

- Det er sådanne episoder, der kan ske i løbet af en karriere, men spillerne er videre og derfor burde folk lade dem være og særligt Joe Gomez, slutter Virgil Van Dijk.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED