AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2019 11:23
Van Dijk: En ny Chelsea-udfordring uden Hazard

Virgil van Dijk forventer, at Liverpool kommer op mod en anderledes udfordring fra det Chelsea-mandskab, The Reds skal møde onsdag i UEFA Super Cup'en, nu The Blues ikke længere råder over Eden Hazard.


Som de fleste måske er klar over, skitede Eden Hazard i løbet af sommeren Chelsea ud med Real Madrid efter syv sæsoner på Stamford Bridge. 

I kampene mod Liverpool har Hazard altid brilleret - og scoret seks mål i 16 opgør mod The Reds. 

Belgierens fravær samt ansættelsen af Frank Lampard gør, at det er et nyt Chelsea-mandskab til denne sæson - og det nikker Virgil van Dijk genkenende til. 

- Han er en kvalitetsspiller og var vigtig for dem, men jeg synes, at de har masser af kvalitetsspillere. Jeg tror på, at de spiller en smule anderledes, end de gjorde i fjor. Vi må analysere dem og være forberedt, fortæller van Dijk ifølge London Evening Standard

- Intet, der skete i sidste sæson, kommer til at have nogen indflydelse på, hvad der kommer til at ske. Det er den næste kamp. Det er en ny kamp. De har en ny situation i klubben, men vi ønsker at gøre det bedre, end vi gjorde sidste år - og vi må se. 

Kampen fløjtes igang klokken 21.00 dansk tid og spilles i Istanbul. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED