Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2021 08:57
Van Dijk 2.0: PL-forsvarer er den eneste som ikke er blevet afdriblet i hele Europa

Statistikken fra Whoscored viser, at en Premier League-profil er den eneste forsvarer i europæisk fodbold, som ikke er blevet afdriblet en eneste gang.


Forrige sæson spillede Virgil Van Dijk et fuldstændigt uhørt stort antal kampe uden at blive tørret af en dribling, men alting har en ende, og til sidste endte han med at blive afdriblet af Nicolas Pépé.

Nu er en anden Premier League-forsvarer dog ved at gøre Liverpool-stjernen kunsten efter. I øjeblikket er "Rolls Royce" Ezri Konsa fra Aston Villa nemlig den eneste forsvarer med mere end 10 optrædener i europæisk fodbold, som ikke er blevet sat i en mand mod mand-duel ved jorden. Det viser statistikken fra Whoscored.com.

 Generelt har Aston Villa bare været bundsolide defensivt i denne sæson med et fænomenalt midtstopperpar bestående af netop Konsa og Tyrone Mings. Med kun 16 mål indkasseret har The Villans det tredjebedste forsvar i Premier League hidtil.

Konsa har 14 optrædener for Birmingham-klubben uden at blive afdriblet, så der er stadig et stykke vej til Van Dijks rekord på 50 kampe i træk uden at blive sat.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED