AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2019 10:15
Van der Vaart fejrer fødselsdag ved at håne Arsenal

Den tidligere Tottenham-spiller udnyttede sin fødselsdag til at drille Arsenal på de sociale medier.


Rafael van der Vaart nåede at score mange opsigtsvækkende mål i sin lange karriere for klubber som Ajax, Real Madrid, Hamburg og Tottenham, men et af hollænderens yndlingsmål blev scoret mod Arsenal i 2006.

Det udnyttede van der Vaart sin fødselsdag mandag til at fortælle til omverdenen på de sociale medier i et tweet, som uden tvivl gør ham populær blandt Spurs-fans - og endnu mere upopulær blandt tilhængere af The Gunners.

Van deer Vaart nåede at spille to sæsoner for Tottenham og score 24 mål -  heraf et par stykker mod netop Arsenal i North London-derbyet.

Tottenham møder onsdag Dortmund i Champions League, mens rivalerne fra Arsenal har et mindre glamourøst opgør mod BATE Borisov på torsdag i Europa League. Det er van der Vaart heller ikke sen til at påpege i sit tweet.

Målet, som den hollandske midtbanespiller har et ømt punkt for, blev scoret i Champions League-kampen mellem Arsenal og Hamburg i 2006.  Det er ganske vist en flot basse, men den Rafael van der Vaart og Bundesliga-klubben endte faktisk med at tabe 3-1 til The Gunners, hvilket ødelægger hånen lidt. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED