AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:11:2019 15:50
Van der Sar underskriver ny Ajax-aftale på trods af United-rygter

Edwin van der Sar, der var sat i forbindelse med rollen som ’director of football’ i Manchester United, har forlænget sin kontrakt med Ajax, hvilket betyder, at han fortsætter som klubbens CEO til 2023.


Edwin van der Sar, der vandt fire Premier League-titler og Champions League-titlen én enkelt gang i sine seks år hos Manchester United som spiller, har stadig beundrere i sin tidligere klub, som ønsker at bringe ham til klubben, som er på udkig efter en teknisk direktør.

Hollænderen har hjulpet sin barndomsklub Ajax tilbage til europæisk storhed i de seneste år, hvor de har nået Europa League-finalen i 2017 og havde et utroligt Champions League-eventyr i sidste sæson, hvor de blev slået ud af semifinalen.

Med interesse andre steder fra har Ajax formået at lokke 49-årige Edwin van der Sar til at underskrive en ny fireårig lang kontrakt med klubben.

Den tidligere målmand skrev på Twitter:

- Meget glad for min kontraktforlængelse med denne smukke klub! Jeg startede som målmand i 1991, for tre år siden blev jeg Ajax CEO.

- Vi har haft nogle svære øjeblikke, men de gode tider er tydeligvis tilbage. Og selvfølgelig ønsker vi mere i fremtiden.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED