Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:05:2021 14:20
van der Sar om fremtidigt job: Der er kun to klubber jeg vil arbejde for

Edwin van der Sar nævnes af mange som mulig vicepræsident hos Manchester United.


Edwin van der Sar fortæller, at Manchester United er iblandt en af kun to klubber, som den tidligere målmand kunne se som en fremtidig arbejdsgiver.
 
Derudover afslører den pensionerede hollandske målmand også, at han var i spil til et ukendt job i klubben for nogle år tilbage.
 
Som følge af meddelelsen om, at Ed Woodward trækker sig tilbage fra sin post i løbet af 2021, er van der Sar blevet nævnt som en af de mulige kandidater.
 
Van der Sar opererer i øjeblikket i en lignende rolle hos Ajax, hvor han er administrerende direktør.
 
Han fortæller dog også, at der ikke har været kontakt mellem parterne. 
 
Hollænderen, der vogtede buret hos De Røde Djævle fra 2005 til 2011, fortæller, at spekulationerne angående hans fremtid ikke påvirker ham.
 
- Det er ikke noget nyt for mig. Mit navn har cirkuleret i lang tid, siger han til ESPN i Holland.
 
Van der Saar vil gerne afslutte på 'en perfekt måde' i den hollandske storklub, og det er kun Ajax og United, han kan se sig selv hos i fremtiden.
 
- Med det arbejde og pres, der kræves, skal man have nogle bestemte følelser for den klub, man arbejder i. Jeg kunne arbejde hos Ajax eller United. Jeg vil ikke arbejde for nogen andre klubber.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED