AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:10:2019 14:39
Van der Sar forklarer misset Liverpool-skifte

Et skifte til Liverpool var under opsejling for Edwin van der Sar, men klubben var ikke konsekvente nok.


Edwin van Der Sar var i en række år en ganske sikker sidste skanse for Manchester United, men hollænderens karriere kunne have taget en anden drejning nogle år forinden.

Det var først i 2005, at han skiftede til De Røde Djævle, og fire år tidligere skulle han se sig om efter en ny klub, da tiden i Juventus lakkede mod enden. Her var både Dortmund og Liverpool ude efter målmanden, men i stedet skiftede han til en helt tredje klub.

I et interview med t-online forklarer han nu, hvorfor han ikke endte med at skifte til Liverpool.

- Jeg havde to muligheder, og jeg kunne være skiftet til Liverpool eller Dortmund. Begge klubber tøvede en smule, så i sidste ende valgte jeg Fulham, lyder det fra Edwin van der Sar.

Efter at have været sidste skanse for London-klubben gennem fire år, drog han videre til Manchester United, men det var næppe sket, hvis han i stedet havde skrevet kontrakt med Liverpool i 2001.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED