AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2020 22:01
van Aanholt: Chelsea tvang mig til at droppe planlagt skifte

Patrick van Aanholt fortæller til The Athletic, at han blev lånt ud fra Chelsea til Vitesse mod sin egen vilje.


Tilbage i 2012 blev den hollandske venstreback, Patrick van Aanholt, lejet ud til Vitesse. Her skulle han spille i de kommende to sæsoner.
 
Men det var faktisk imod spillerens eget ønske.
 
Van Aanholt, som nu spiller for Crystal Palace, fortæller dog til The Athletic, at han hellere ville have skiftet til Twente.
 
Chelsea tvang ham til at skifte til samarbejdsklubben Vitesse Arnhem på en lejeaftale i stedet.
 
- Michael Emenalo var den tekniske direktør (for Chelsea, red.). Jeg talte med ham et par gange, og råbte endda også ad ham. 
 
- Da mit ophold hos Wigan sluttede, havde jeg en aftale om at komme til FC Twente, som lå i toppen af Æresdivisionen. Deres daværende træner, Steve McClaren, ville meget gerne have mig.
 
- Men Michael ringede til mig, og sagde, at jeg blev nødt til at tage til Vitesse. Jeg accepterede det, men da jeg så kom, var jeg ikke deres førstevalg.
 
Van Aanholt spillede for Vitesse Arnhem i 30 måneder og optrådte i alt 83 gange for Æresdivision-klubben.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED