Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:03:2021 14:32
Værsågod, United eller Liverpool: Nu koster Koulibaly under det halve

Il Mattino skriver, at Kalidou Koulibaly endelig kan erhverves inden for rimelighedens rammer.


En engelsk klub, som efter alt at dømme var Manchester United, skulle for få somre siden have budt omkring €100 millioner for Kalidou Koulibaly. Dengang nægtede Napolis excentriske præsident, Aurelio de Laurentiis, at sælge, for senegaleseren blev angiveligt betragtet som tættere på €150 millioner værd.

Sidenhen er der sket meget. Koulibaly er blevet ældre, kontrakten kortere og Napolis økonomi markant dårligere på grund af blandt andet coronakrisen, som selvfølgelig gør ondt på pengepungen på noget nær samtlige fodboldklubber verden over.

Men ifølge Il Mattino står napolitanerne nu i en situation, hvor de bliver nødt til at skære i sine omkostninger for at holde sig kørende, men pludseligt er de meget langt fra realistisk set at kunne kræve €100 millioner eller mere for den 29-årige midterforsvarer.

I stedet er de nu villige til at sælge Koulibaly for ned til €45 millioner - omkring £39 millioner. Koulibaly tjener omkring €7 millioner om året i Napoli, og den lønning er åbenbart ikke holdbar for klubben, så gerne vil have ham af lønningslisten hurtigst muligt.

Det italienske medie skriver, at Manchester United og Liverpool ventes at vise interesse, og det kunne man nemt se for sig. Som sagt har Manchester United angiveligt budt én gang tidligere, og i de seneste to transfervinduer er Liverpool også blevet kædet sammen med Napoli-profilen, der i en årrække er blevet anset som en af de bedste forsvarere i verden.

Manchester City forsøgte at signe ham sidste sommer, men klubben har et horribelt forhold til Napoli efter et svigt i forhandlingerne om Jorginho, der som bekendt endte i Chelsea i stedet. The Cityzens endte i stedet med at signe Ruben Dias, og det har jo vist sig at være fortræffeligt for dem.

Koulibaly har kontrakt med Napoli frem til 2023, så denne sommer er et godt tidspunkt at sælge på, hvis man endnu øjner en nogenlunde transerpris.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED