AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:03:2020 10:39
Værdi på over 1,6 milliarder kroner: Tottenham vil ikke slippe Kane

Tottenham har absolut ingen intentioner om at sælge Harry Kane til sommer eller i de kommende år.


I flere omgang er Harry Kane blev rygtet væk fra Tottenham, hvor Manchester United angiveligt skulle være bejlere til den engelske angriber.

I går var han med til at hælde benzin på transferspekulationerne, da han udtalte, at han ikke ville udelukket et exit, hvis Tottenham ikke længere konkurrerede i toppen af ligaen.

- Jeg elsker Spurs, og det vil jeg altid gøre, men hvis jeg føler, at vi ikke kan konkurrere, vil jeg ikke være der bare for at være der. Jeg er en ambitiøs spiller. Jeg vil være en topspiller, så det afhænger af, hvad der sker på holdet, og hvordan vi udvikler os som hold.

Harry Kane er Tottenhams største stjerne, og Daniel Levy har ingen planer om at sælge ham til sommer eller i de kommende år. 

Football Insider erfarer, at Tottenham har værdiansat Harry Kane til at være mere end £200 millioner værd (1,6 miliarder kroner), og de forventer ikke, at han vil forsøge at fremtvinge et skifte, som også vil være svært for ham.

Harry Kanes kontrakt gælder frem til 2024 med en ugeløn på £200,000. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED