AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2020 12:29
Vader i tilbud: PSG-profil er blevet tilbudt kontrakt af Arsenal

France Football skriver, at Arsenal er blandt klubberne, som har tilbudt Layvin Kurzawa kontrakt.


Arsenal var ifølge The Athletic i forhandlinger med Paris Saint-Germain om Layvin Kurzawa tilbage i januartransfervinduet, men et skifte faldt aldrig på plads.

Men The Gunners har ikke opgivet at hente den 27-årige franske venstreback, hvis kontrakt med de franske mestre udløber til sommer.

Det snarlige kontraktudløb gør det muligt for Arsenal og andre klubber at indgå forhåndsaftaler med Kurzawa, og skal man tro France Football, er Londonklubben én af flere til at tilbyde forsvareren sådan en.

France Football skriver, at Kurzawas agent, Kia Joorabchia, står med interessante tilbud fra Arsenal og Napoli, og spilleren ønsker angiveligt selv snart at træffe en beslutning om sin fremtid.

FC Barcelona skulle også overveje at tilbyde Kurzawa kontrakt, men den spanske storklub har sat al transferaktivitet på standby under coronakrisen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED