Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:02:2021 11:24
Uventet udvikling: Bayern køber 23-årig Championship-spiller

Bayern München køber Readings 23-årige forsvarsspiller Omar Richards.


Det gav anledning til løftede øjenbryn, da den tyske avis Kicker først bragte historien om, at Bayern München havde sendt dem selv i hælene på Readings 23-årige venstre back Omar Richards.

Efter dages gisninger, har tyske Bild samt den meget troværdige journalist Christian Falk siden bakket historie op med deres egen bekræftelse af handlen.

- Det er sandt. Reading til Bayern er en færdig handel, lyder det konkluderende fra Falk på Twitter.

Vi har i løbet af det seneste årti oplevet en tendens for unge, engelske spillere, der drager til Bundesligaen for deres udviklings skyld, men det er alligevel sjældent, at vi ser selveste Bayern München handle i Championship-klubben Reading.

Lige så bemærkelsesværdig er 23-årige Richards' alder, der er et godt stykke forbi teenageårene, men man må omvendt også anerkende Reading profilen for den kvalitet, han har udviklet sig til at besidde.

Richards er et produkt af Readings eget akademi, hvor han siden sin forfremmelse til førsteholdet har optrådt 91 gange for The Royals.

Ikke overraskende har Richards hidtil bedste sæson været i år, hvor spilleren har startet inde i 27 af Readings 30 Championship-kampe i år.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED