AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2019 16:47
Uvant: Mourinho har ingen intentioner om at gå transferamok

José Mourinho er tilfreds med den trup, han har arvet fra Mauricio Pochettino.


Rygtebørsen kører på højtryk og kaster det ene navn efter det andet ud på mulige signings, José Mourinho ønsker at lave i det kommende transfervindue.

Men skal man tage mandens egne ord for gode varer, er der meget lille chance for, at han henter nye spillere til januar.

- Jeg har ikke brug for spillere, for jeg er glad for dem, jeg har. Jeg skal lære dem at kende. Jeg kender dem selvfølgelig fra at have haft dem som modstandere, men man kender dem aldrig rigtigt, før man har arbejdet med dem, sagde Mourinho til sit første pressemøde som Tottenham-træner.

- Min gave er truppen. Det er en meget, meget god trup, og jeg er her ikke for at lave drastiske ændringer, men i stedet for at følge mine egne ideer på en progressiv måde.

Portugiseren er faktisk så tilfreds med truppen, han har arvet fra Mauricio Pochettino, at spillerne var én af hovedårsagerne for overhovedet at overtage klubben.

- Én af årsagerne for at skifte hertil var spillerne. Jeg har forsøgt at købe disse spillere hos mine tidligere klubber, så jeg er meget, meget glad for spillerne og ønsker ikke at lave store ændringer, sagde portugiseren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED