Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2021 15:45
Utroligt: Benteke header sig ind i historisk Premier League top 10

Christian Benteke scorede for tredje kamp i træk, da Crystal Palace i dag slog Aston Villa med 3-2, og samtidig kom belgieren i fint selskab


Christian Benteke har været en stående joke for mange i de seneste sæsoner, som angriberen, der bare ikke kunne score. Men med fire mål i sine seneste seks kampe har den store Crystal Palace-spiller endelig fundet formen igen. 

Vanen tro scorer Benteke de fleste af sine mål med hovedet, og det var også tilfældet denne søndag, da han udlignede til 1-1 i Palaces 3-2 sejr over Aston Villa. 

Det var Bentekes 31. hovedstødsmål i løbet af Premier League-karrieren, og dermed kryber han op på 9.-pladsen over spillere med flest hovedstødsscoringer i historien. Den deler han nu med den australske legende Tim Cahill.

Flest hovedstødsscoringer i Premier League-historien:

1. Peter Crouch - 53
2. Alan Shearer - 46
3. Dion Dublin - 45
4. Les Ferdinand - 40
5. Dwight Yorke - 38
6=. Teddy Sheringham - 36
6=. Duncan Ferguson - 36
8. Olivier Giroud - 32
9=. Tim Cahill - 31
9=. Christian Benteke - 31 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE