Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:10:2020 12:11
Utrolige Bielsa: Kun overgået af Klopp og Guardiola

Marcelo Bielsa har stor succes i Leeds, der har fået en flot start på tilværelsen i Premier League


Fredag aften tog Leeds deres tredje sejr i denne sæson med et flot 3-0 resultat ude mod formstærke Aston Villa, og Premier League-returen har indtil videre været en ren drøm for The Whites, der inden resten af weekendens kampe indtager en tredjeplads i tabellen. 

Og succesen er ikke ny for Leeds, der siden ansættelsen af Marcelo Bielsa før 2018/19-sæsonen ikke har kunnet stoppe med at vinde kampe og har taget hele 57 sejre.

Faktisk har kun Jürgen Klopps Liverpool og Pep Guardiolas Manchester City vundet flere kampe end Leeds i Englands fire øverste divisioner siden Bielsa kom til. Det fortæller statistikkerne hos OptaJoe.

Argentineren var da også en tilfreds mand efter sejren over Aston Villa i går aftes. 

- Det var en vigtig kamp for os og en fortjent triumf. Vi scorede først og var lidt heldige med, at de ikke udnyttede nogle af deres chancer. Vi spillede godt allerede før målet, og det var fortjent, at vi kom i spidsen, udtaler Bielsa ifølge Football365.

Leeds skal næste gang i aktion mandag d. 3. november, hvor Leicester City gæster Elland Road. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED