Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2022 10:07
Utilfredshed: Rangnick pegede mod tindingen og talte om spillers psyke

Ralf Rangnicks udtalelser er ikke faldet i god jord hos alle i og omkring Manchester United.


Den monsterdyre Jadon Sancho blev hentet til Manchester United fra Dortmund i sommer til den store sum på £73 millioner, som svarer til omtrent 650 millioner danske kroner. 

I Dortmund var englænderen ofte fyr og flamme, som et fyr med fut i. I denne sæson har det fyr måtte se sig udskiftet med et svagt stearinlys. 

Det er nemlig kun i få momenter, at vi har set supertalentets evner. Et flot mål mod Villareal er det blevet til. Også på Stamford Bridge scorede han. 

Nu melder The Times om, at flere repræsentanter i og omkring Sancho er utilfredse med Ralf Rangnicks offentlige udtalelser om den 21-årige englænders mentale besvær. 

Rangnick har peget mod hovedet og henvist til de psykiske udfordringer ved spillet og ved at være et dyrt indkøb hentet for at skaffe resultater:

- Nu er han blevet 21 år og spiller for en af de største klubber i verden. Jeg tror, at det har noget at gøre heroppe, oppe i hans hoved, sagde Rangick ifølge Daily Mirror og pegede mod tindingen. 

Det mener flere repræsentanater dog ikke har været synderligt godt for hans omdømme eller selvopfattelse. 

Rangnick har blandt andet også sagt, at Premier League kræver andre forudsætninger: 

- Det er en anden liga, andre modstandere, mere fysik. 

Han roser dog Sancho til træningen:

- Men til træningen, lige megt hvornår jeg ser ham træne, er han en af de bedste spillere på banen, understreger tyskeren. 

- Nu handler det om at kunne omsætte de præstationer til træningen til gode præstationer på banen.

Rangnick er dog ikke bekymret for omvæltningen fra Bundesliga til engelsk fodbold:

- Alle forventede, at han ville blive en af de bedste spillere på holdet. Det er, psykisk og emotionelt, en større udfordring her, end det har været i Dortmund. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE