Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:09:2021 16:11
Utilfreds Solskjær: Der var tydeligvis offside

Ole Gunnar Solskjær var utilfreds med flere ting efter nederlaget mod Aston Villa.


Der var ingen appeller på banen i forbindelse med Aston Villas scoring til 1-0, men efterfølgende var Ole Gunnar Solskjær utilfreds med, at der ikke blev fløjtet for offside.

For inde foran mål stod en Aston Villa-spiller i en offside-position, hvorfra han forstyrrede David De Gea i det øjeblik, hvor Kortney Hause steg til vejrs og blev matchvinder med et flot hovedstød.

- Man kan håndtere det, når det er et godt mål, man indkasserer, men der er offside. Han rørte David (De Gea, red.), da han headede bolden. Hvordan er det mål, og hvordan kan Leicester ikke have fået deres mål? Jeg kan ikke se, hvordan det er konsekvent. Der er tydeligvis offside, sagde Solskjær efter kampen ifølge BBC.

Nordmanden var heller ikke tilfreds med, at Aston Villa-spillerne forsøgte at forsinke spillet, da Bruno Fernandes skulle sparke straffespark mod slutningen af opgøret.

- Jeg ville ikke nævne det, men det er ikke ok, at de gør det. Jeg synes, det skal give et gult kort til en, men de opnåede, hvad de ville, lød fra United-manageren.

Det var De Røde Djævles første nederlag denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE