Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:10:2021 12:09
Utallige talentspejdere kigger med: Liverpool vil hente Olympiakos-profil

Flere Premier League-klubber holder øje med Olympiakos' stærke forsvarsspiller.


En række Premier League-klubber har et godt øje til Olympiakos' midtstopper Pape Abou Cissé, og ifølge Daily Mail er det Liverpool, der fører jagten på senegaleseren.
 
I forbindelse med Olympiakos' opgør i Europa League mod Fenerbahce, lagde talentspejdere fra Liverpool, Arsenal og Everton vejen forbi stadionet i Istanbul.
 
Her kunne de se Cissé levere en solid præstation i en kamp, hvor Olympiakos holdt buret rent og samtidig scorede tre gange.
 
De forsvarende græske mestre besidder et klippefast forsvar i denne sæson, og 26-årige Cissé, der spiller sammen med tidligere Arsenal-mand Sokratis Papastathopoulos har kun lukket to mål ind i fem kampe.
 
I sidste sæson var Liverpool udsat for noget af en krise på forsvarspositioner, idet Virgil van Dijk, Joe Gomez, Joel Matip og Fabinho alle var ude på samme tid.
 
Det er måske ikke så sandsynligt, at et lignende scenarie vil indtræffe inden for den nærmeste fremtid, men The Reds føler alligevel et behov for at gardere sig.
 
Pape Abou Cissé har kontrakt med Olympiakos frem til sommeren 2024.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE